Skip navigation

Kunden har vært viktigst for oss siden år 1920.

Som et av Tysklands ledende meierier har Ehrmann en lang forretningstradisjon bak seg. År 1920 startet meierimester Alois Ehrmann på egen hånd sitt første meieri. Fem år senere skaffet han sitt andre, og startet der med grunnlaget for en ekspansjon, som pågår fortsatt i dag. Nå finnes Ehrmann på syv ulike produksjonsplasser og eksporterer sine produkter til over 50 ulike land. Les mer om det snart 100-årige familiemeieriet, Familien-Molkerei Ehrmann.

Ehrmann i dag

Vi er et internasjonalt, familieeid foretak.
Ehrmann er og blir et uavhengig, allsidig, familieeid foretak som står for kvalitet, naturnære verdivurderinger og tradisjoner i all produksjon og forretningsvirksomhet.
I tillegg til våre meierier i Tyskland finnes foretaket vårt også i Russland og USA. Salgskontor finnes også i Polen, Peking, Italia, Tsjekkia og Slovakia. I Ehrmann-gruppen inngår også foretaket J.M. Gabler Saliter og kjøttfabrikken Fleischwerke Zimmermann. Våre produkter selges i over 50 land rundt om i verden.
Ehrmann og våre 2 300 ansatte stod for en omsetning på 768 millioner Euro i år 2017.

Company Film (in English)

Selvbevissthet

Mye har hendt siden år 1920, da Alois Ehrmann (sen.) grunnla foretaket. Hans enmannsforetak har blitt en av Tysklands ledende produsenter av meieriprodukter, med produksjon på syv steder og over 1900 ansatte i hele verden. Men en sak har alltid vært uforandret gjennom alle generasjoner: Den kjærlighet og omsorg som vi gir til produktene våre. Vi bruker å si “Av familien, for familien” – og den tenkemåten har blitt vår styrke som familiemeieri og som et varemerke for hele familien. Det er den innstillingen som gjør hele vårt produkt- og merkesortiment til en opplevelse. Sentralt for alt vi gjør er alltid konsumenten. Vår kvalitetsbevissthet synes ikke bare i selve produktene, men gjennomsyrer hele vår tenkemåte og agerende. Som familiemeieri kommer vi også i fremtiden til å usvikelig arbeide videre i samme takt og forvalte arven til våre forgjengere. Ettersom tilfredse medarbeidere, tilfredse forretningspartnere og tilfredse konsumenter er de viktigste elementene og grunnlaget for et fremgangsrikt foretak.

Internasjonal ekspansjon

Vi har alltid vært satt pris på som pionærer blant tyske meierier – også geografisk sett. Vår tilstedeværelse på verdensmarkedet i dag startet med at vi lanserte de populære Ehrmann-produktene også utenfor vårt hjemmemarked i Bayern. Vi investerte i parallelle produksjonsanlegg og utviklet kjølelogistikk. Takket være den utviklede kjølelogistikken kunne våre produkter – også uten konserveringsmiddel – holdes ferskere i lengre tid, og dermed selges i hele Tyskland. Vi fortsatte konsekvent på den veien, noe som førte til internasjonal ekspansjon: Mye takket være Europeisk enhetsbestrevelse og de internasjonale markedenes raske sammenvekst. I tillegg til tekniske og logistiske aspekter er nøkkelen til internasjonal fremgang markedsføring og nyskapning av ideer. Første trinn for utenlandsekspansjonen var partnerskap med tyske handelskunder. Etter å ha bygget opp salgsorganisasjoner på alle viktige europeiske markeder kan vi hos Ehrmann i dag konsentrere oss om kundenes og konsumentenes landspesifikke behov og ønsker. Dermed utvikler vi nå førsteklasses, innovative produkter av god kvalitet, spesielt for internasjonale kundeforetak og lanserer disse under deres egne varemerker. Hvert år konsumeres en halv milliard Ehrmann-produkter uten Tyskland. Og nesten hver fjerde store marked i Europa tilbyr produkter fra Ehrmanns sortiment – de fleste “made in Germany”. På denne måten oppnår vi nesten halvparten av vår omsetning i utlandet – med stigende tendens. Målet er også fremover å nå ut til nye internasjonale markeder, bygge opp produksjon der og få vidtrekt fremgang. Moderne anlegg i Raos ved Moskva og i Brattleboro, Vermont, og Casa Grande, Arizona ser ut for å gjøre denne visjonen virkelig. På tross av alle forskjeller mellom de forskjellige land, setter flere millioner mennesker pris på Ehrmanns kvalitetsprodukter. Grunnen er enkel: Det finnes ingen konkurrenter som kan sammenligne seg med oss.

Ehrmann i Skandinavia

Den skandinaviske konserndelen av Ehrmann; Ehrmann Nordic OY AB, ble grunnlagt i 2015 og tar nå hånd om de skandinaviske og baltiske landene. Vi har satt et mål hos Ehrmann å øke bevisstheten om vår kvarg, lekre desserter, proteinpuddinger og yoghurter til et voksende antall nordiske og baltiske konsumenter – med spesielt hensyn til distribusjons- og salgsnettverkets behov. På denne måten kan vi tilby våre kunder meieriprodukter av høy kvalitet, og dessuten en rekke aktiviteter for å starte og fremme salget på best mulig måte. Ehrmann kommer fra en lang tradisjon av kompetanse innen meieribransjen og har en utmerket kompetanse også innen håndtering av leverandører, forretningsbeslutninger og produktutvikling. Også i Skandinavia vil vi vokse mer. Vi arbeider derfor hele tiden på en måte som støtter våre kunder og har et skarpt øye for hvilke av våre produkter konsumenten oppdager, kjøper og setter pris på.