Skip navigation

Vi står for høy kvalitet, naturnære verdivurderinger og tradisjon. Våre produkter lever opp til disse verdiene i hver eneste del av produksjonen. Vi bruker dessuten kun de beste ingrediensene, som utvalgte frukter og lokalprodusert melk fra glade kuer i våre produkter. Gjennom effektive prosesser, og takket være den best tenkbare teknologien, kan vi konstant forbedre kvalitet. Det er slik vi alltid kan garantere produkter av høy kvalitet, som smaker utsøkt. Vårt nye system for enøk, som nå tas i bruk i Tyskland, er ytterligere ett trinn mot holdbar utvikling. Med hjelp av miljøvennlige og energieffektive metoder med den nyeste teknikken, kan vi redusere skadelige effekter på miljøet, utnytte energien på den beste måte, redusere avfallet og samtidig være snillere mot naturen. Siden år 2013 er Ehrmanns Tyske produksjonsplasser sertifisert iht. DIN ISO EN 50001.

Kvalitetsløfte

I våre produkter forenes kundetilfredshet og høy kvalitet. De produseres med største nøyaktighet og med stadige kontroller. Disse kontrollene fortsetter helt frem til levering og påfylling av butikkhyllene. Det gjør at produktene alltid kommer til kunden med riktig kvalitet. Alle våre medarbeidere tar ansvar for at våre mål oppnås. Ettersom topp-kvalitet alltid er et resultat av felles innsats. Bra arbeidsforhold og et hjelpsomt og omtenksomt samarbeid er avgjørende for vår fremgang. Du kan nyte hver skje av ditt Ehrmann-produkt med god samvittighet.

Produksjon

Vår fantastiske kvalitet i hvert Ehrmann-produkt består av tre ingredienser: De beste råvarene, den best tenkelige produksjonsmåten og en ubrutt kontrollkjede. Kun de beste, førsteklasses råvarene kan gi de beste produktene. Fra første stund har vi bruk kun den fineste melken, som daglig leveres fra små gårder med maks. 50 kuer. Den største delen av våre meierikuer beiter på naturlige beitemarker i Allgäu-regionen. Mer enn 90 % av våre melkebønder lar sin produksjon inspiseres av statens laboratorier, før leveransen til meieriet skjer. Når melken er levert og testet igjen, pasteuriseres den skånsomt. Deretter passerer den gjennom alle produksjonsstasjoner i meieriet på sin vei, for å bli et ferdig produkt. Disse stasjonene gjennomgår stadig forebyggende vedlikeholdsarbeid. I gjennomsnitt skiftes en produksjonsstasjon helt ut på tre til fire år. Vi undersøker råmelken med hjelp av fysiske, kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske metoder. Dessuten blir det gjort gjennomgående inspeksjoner av alle ingredienser som kommer inn til oss. Det betyr at vi hos Ehrmann totalt utfører omtrent 5 000 analyser, hver dag.

Utmerkelse

Overlegen kvalitet og de aller beste ingrediensene er grunnen til hvert Ehrmann-produkt. Vi har ikke bare blitt belønnet i form av tilfredse kunder, men også med erkjennelser som vi er svært stolte over.